Konzultáció

stílustanácsadás

ruhapróba

kiegészítők

Miért fontos a konzultáció, miért foglalkozunk mi alaposabban minden menyasszonnyal?

Nem csupán egy ruhapróbát tartunk, ahol minden darabot felpróbálhatsz és eldöntheted tetszik-e. Ez annál sokkal több. Stílustanácsadás keretein belül állapítjuk meg mit érdemes hangsúlyoznunk és mit szeretnék elrejteni. A legfontosabb, hogy tudjuk ezt alkalmazni ruhaválasztás során akár a hétköznapokban is. Miért keresnénk egy szűk sellő ruhát, ha egy bővebb A-vonalú áll a legjobban, miért elégednénk meg egy kevésbé jó választással? A konzultáción megállapítjuk, hogy mely színekben érdemes gondolkozni és melyiket kell kerülni, ez a legfontosabb pontja a listának. Természetesen a személyiségi jegyek is nagyon fontosak, nem vagyunk egyformák, nem mindenki szereti a csillogást vagy a kevésbé zárt darabokat.

Ha egyedi tervezésre kerül a sor, akkor minden ruhából kiragadhatod a kedvenc részleted, ebből lesz egy teljes egész, ami te magad vagy. Az is előfordulhat, hogy álmaid ruhája már létezik és megtalálod azt a kész darabok között. Érdemes nyitottnak lenni és a gondolataidban eredetileg kizárt ruhát is felpróbálni, hiszen nagy meglepetések érhetnek .

Jelentkezz be konzultációra info@kathiadobo.com címen!

A  körülbelül két órás tanácsadás díja 10.000 Ft esküvői ruha konzultáció esetén, alkalmi ruha konzultációnál 5.000 Ft, amely a megrendelt egyedi tervezésű vagy kollekciós (megvásárolt, bérelt) darab végösszegéből jóváírásra kerül. A találkozóra előre egyeztetett időpontban lehetőség van Szegeden a Showroomban, vagy Budapesten (egy héten egyszer, általában pénteken) a kihelyezett bemutatótermünkben is. Az időpontot az összeg  előre átutalása esetén tudjuk elfogadni, mely időpont foglalónak minősül.