Esküvőszervezés külföldről Magyarországra

2019.04.02

Külföldön élünk, de Magyarországra húz a szívünk

Pályafutásom alatt sok különböző hölggyel, élethelyzettel, nemzetközi kapcsolattal találkoztam már. Látom azt, hogy milyen nehéz és megpróbáltatásokkal teli megszerveznünk egy esküvőt, akkor is, ha itthon élünk és itt kerül megrendezésre a nagy nap. Vannak olyan párok, akiknek ez még nehezebb, otthonuktól messze szervezik esküvőjüket. Képzeljük el, hogy minden szolgáltató tőlünk távol van, minden olyan misztikusan elérhetetlen, esküvőnk dátuma pedig egyre közeleg.

Persze egyre gyakoribb, amikor mi döntünk úgy, hogy elutaznák a messzeségbe kettesben és szűk körben pecsételnénk meg az örökkön-örökké varázsát. Ez valamivel könnyebb út, mint az itthonra történő szervezés külföldről, erre specializálódott szervezők segítenek bennünket.

Gyakran álmodozom róla, hogy csodálatos menyasszonyi ruhámban sétálok a tengerparton. Fújja a hajamat a szellő, miközben a hullámok simogatják a talpamat. Messze a nyüzsgő városok zajától, feszültségétől, messze az elvárásoktól. Ilyen az én álomesküvőm.

( Hamarosan írok egy bejegyzést a tengerparti esküvőkről is 😉 )

Azonban vannak akik, akkor boldogok, ha mindenki, akit szeretnek, részesei lehetnek a boldogságuknak és osztozhatnak az örömükben... és vannak, akik a szülőföldjükhöz kötődnek és az emlékeikhez.

Mindenkinek más a tökéletes esküvő, mindenki máshol érzi magát otthon, komfortosan. 

Nincs két egyforma szerelem, két egyforma esküvő és életút.

Mi pedig azért vagyunk, hogy segítsük a menyasszonyt a lehető legkönnyebb út megtalálásában. Segítsük őt, hogy egy biztos pont legyen a szervezés alatt, az esküvői ruhája.

Szeretném Nektek megmutatni, milyen lehetőségeitek vannak nálunk, ha Magyarországhoz húz a szívetek, de nem itthon éltek. Mindig megtiszteltetés, amikor egy magyar tervezőt választanak álmaik ruhájának megtervezésére a menyasszonyok.

Igyekszünk segíteni, hogy a szűkös időbeosztással rendelkező menyasszony is megélhesse a ruhapróbák örömeit, meghittségét.

Sipos Kata Fotográfus
Sipos Kata Fotográfus

Tudtátok, hogy külföldön élő menyasszonyaink részére lehetőséget biztosítunk videohívásos megbeszélésre?

Vannak olyan helyzetek, amikor személyesen nem tudunk jelen lenni a konzultáción, így alternatív megoldást kell találnunk.

Miért jó ez ?💎
*"Szemtől szemben" lehetőséged van megismerni a tervezőt, akire bízod életed ruháját.
*Időt és pénzt spórolhatsz meg, ha nem kell Magyarországra utaznod a megbeszéléshez. Általában az esküvőre látogatnak haza a párok, vagy maximum előtte egy-két alkalommal van lehetőségük.
*A legfontosabb szempontokat át tudjuk beszélni, a többi minden esetben az első próbán dől el. Ekkor még van lehetőség változtatni.Ilyenkor rugalmasan kezeljük menyasszonyaink próbáit, hogy segíteni tudjuk őket a gördülékeny előkészületekben. Előre megbeszélt időpontokban tartjuk az igazítást és a kész ruha átadását.

Egy rövid történettel mutatnám be, hogy milyen fontos a bizalom a tervező és a megrendelő között és milyen ereje van az ajánlásnak. Egy telefonhívás érkezett egy kétségbeesett hölgytől, nem találta meg álmai ruháját készen, amíg itthon tartózkodott. Egy fotós kolléga ajánlott, mint segítséget, aki látta már több munkámat és bizalommal javasolta, hogy keressen fel engem. Beszélgetésünk alatt kiderült, hogy nincs már rá lehetőség, hogy személyesen találkozzunk a menyasszonnyal. Így néhány e-mail váltás után megbeszéltünk egy videóhívásos konzultációt. Előtte természetesen kaptam fotókat, megbeszéltük az elképzeléseit, alkati tulajdonságait. Minden úgy zajlott, mint egy személyes konzultáción, a távolságot leszámítva. Hosszú órákon keresztül egyeztettünk a részletekről, lelkesen mutattam neki a szebbnél szebb variációkat, csipkéket, segítettem a méretei levételében, hogy biztosan pontos legyen. Anett végül úgy döntött, nekem adja bizalmát és élete legfontosabb ruháját, úgy, hogy személyesen sosem találkoztunk. Kialakult közöttünk egy baráti kapcsolat, tudom, mire van szüksége, ő pedig tudja, hogy számíthat rám. Megtartottuk első ruhapróbáját, mely kiemelkedően jól sikerült, mindketten nagyon elégedettek vagyunk. Ha később hozzájárul, megosztom veletek az elkészült ruha fotóit is és a részletesebb fázisokat is.

Természetesen egyszerűbb, ha egy személyes konzultáción van lehetőségünk megismerkedni és kiválasztani a ruhát vagy az elképzelést. Először nem egy konkrét esküvői ruha mellett kell elköteleződni, hanem mellettünk, hogy Kathia Dobo menyasszony leszel és büszkén vonulhatsz majd az oltárhoz. Minden részlet a ruhapróbák során alakul, hagyjuk , hogy a ruha megszülessen, nem ragaszkodunk felesleges dolgokhoz és változtatunk, ha a helyzet megkívánja.

Bella Rose Photography
Bella Rose Photography

Teljes körű stílustanácsadással segítjük a hölgyeket, így mindenben segítségükre vagyunk az utolsó fülbevalóig. Tanácsokkal látjuk el őket, részesei vagyunk készülődésüknek. Tőlünk nem csupán egy ruhát kapnak, biztonságot adunk, tökéletes megjelenést bármilyen eseményre.