Menyasszony köntös- A selyem érintése

2018.05.03

Menyasszony köntös- A selyem érintése

Elképzelted már az esküvőd napját? Végig pörgetted a fejedben a forgatókönyvet a szertartásoktól a vacsoráig és a tortáig? Már kitaláltad az átöltözés helyét is a menyecske ruhádhoz? Vajon a készülődés folyamatára gondoltál-e, smink, haj, relaxáció?

Ha gondoltál már rá, akkor pontosan tudod, hogy nem mindegy hogyan hangolódhatsz rá a boldogító IGEN kimondására. Ha nem, akkor pedig biztosan megjön a kedved a tippek elolvasása után.

Napjainkban egyre népszerűbb, hogy szépségedért felelős szakembereket azon a bizonyos napon külső helyszínre invitálhatod. Ez sokat segíthet abban, hogy ne kelljen rohangálnod egyik helyről a másikra és az időbeosztásban is fontos szerepet játszik. Köszönet ezért a lelkes fodrászoknak, sminkeseknek, akik feladják nyugalmas, praktikus helyüket, azért, hogy neked a legjobb legyen. Ha ilyen szerencsés vagy dönthetsz úgy, hogy a saját otthonodban készülsz vagy esetleg egy hotelben, rendezvény helyszínen. Mindkét választásnak vannak előnyei és hátrányai is, otthon komfortosabban érezheted magad, de az esküvő előtt napokat töltesz azzal, hogy a vendégeid makulátlan helyre érkezzenek és maradéktalanul ki legyenek szolgálva. A fő kérdés a berendezettség lehet, gyakran hallom esküvői fotósoktól, hogy otthon nehéz olyan enteriőrt teremteni, hogy a készülődős fotók igazán ízlésesek legyenek és ne legyen semmi zavaró a képeken. Természetesen hallgass a szívedre a döntés meghozatalakor.

A témánk a készülődés pillanatairól szól, a másik elengedhetetlen feltétel a jó fotókhoz te magad vagy és a te megjelenésed. Fontos, hogy könnyen levehető darabban készülődj, hogy a már kész sminked és hajad ne sérüljön, erre a legpraktikusabb az átlapolható készülődő köntös. Lágy, könnyed anyagból készül, jól szellőzik és gyorsan át tudsz öltözni belőle. Nem utolsó sorban nagyon nőies, finom és elegáns megjelenést biztosít. Képzeld el, hogy amikor a legszebb szeretnél lenni egy trikóban egy rövidnadrággal vagy egy selyem köntösben készülődnél szívesebben?! Nos azt hiszem, a válasz egyértelmű. Fantasztikus fotók születhetnek rólad, amik megörökítik számodra a legjobb formádat és a legboldogabb időszakodat.

Ha igazán lélegzetállító készülődést szeretnél, vond be a koszorúslányaidat, barátnőidet, édesanyádat is. Egyen köntösben töltött vidám pillanatok aranyozhatják be a közös felkészülést. Egy élmény neked és egy élmény a résztvevőknek, ezt biztosan nem felejtik el. Egy pohár pezsgő, némi dekoráció, vidámság és menyasszonyok legjobb barátnője, a PINTEREST megelevenedik előttetek.

A beszerzett köntösök később is használhatóak a mindennapokban, egyedi alkalmak előtt vagy csak úgy a nőiesség megélésére. Ízlésed szerint válogathatsz színek, csipkézés és felirat variációiban. Alapdarabnak számít a női ruhatárban, így ha nem készülsz házasodni, vagy már feleség vagy, akkor is jól jöhet egy ilyen simogató csoda.

Extra tipp: Lepd meg párodat szexi Boudoir sorozattal, viselj különleges fehérneműt Kathia Dobo készülődő köntössel.

Vásárold meg a legszebb álmaid webshopunkban!

Egyedi elképzelés esetén látogasd meg weboldalunkat , kérj csomag ajánlatot!