Új év- új mosoly

2019.01.12

A ragyogó mosoly titka

Az új év eljöttével szinte kivétel nélkül mindenki különleges terveket sző, nevezhetjük fogadalomnak, megvalósítandó célnak, de egy közös bennük, valami olyanra törekszünk, amire eddig nem volt lehetőségünk vagy nem voltunk elég kitartóak. Körülbelül két évvel ezelőtt határoztam el magam, hogy a bennem legnagyobb gátat okozó, a személyiségemet leginkább visszahúzó tényezőt kiiktatom az életemből és teszek azért, hogy ez megváltozzon. 

Ma pedig elmondhatom, hogy fogszabályozó nélkül, boldogabban, magabiztosabban mosolyoghatok és büszke lehetek magamra, hogy kitartottam a célom mellett. Nekem a fogsorom rendezetlensége okozta a legtöbb kellemetlen szituációt, emiatt veszítettem el sok értékes, önfeledt pillanatot. Ahogy egyre több rendezvényen kellett részt vennem, egyre több felvételen kellett visszanéznem magam, akkor tudatosult bennem , hogy nem szeretném, hogy ez így maradjon. Ilyen helyzetekben tudom igazán beleképzelni magam a menyasszonyok helyébe, amikor életük legnagyobb eseményére készülnek és szeretnék a legjobb formájukat hozni. Az esetem egy elég komplikált fogszabályozással és fogpótlással egybekötött kezelést igényelt, ám sokan szerencsésebbek és nincs szükségük ilyen mértékű beavatkozásra. Szeretnék most azoknak segíteni, akiknek csupán egy kisebb segítségre van szükségük, hogy az esemény, melyre úgy készülnek felhőtlen lehessen és később a fotókat nézegetve is elégedetten emlékezhessenek vissza.

Nem is gondolnánk, de minden apró részlet óriási befolyással van a kisugárzásunkra, szépen felöltözve csinos frizurával, szép sminkkel, ragyogó mosollyal meghódíthatjuk a világot is, mert elhisszük azt, hiszünk magunkban.
Na, de hogyan is kezdjünk hozzá kitűzött célunk megvalósításához? Legfontosabb a tájékozódás, a bejegyzésben hiteles forrásból tudhatjátok meg a fogfehérítés feltételeit, előkészítését, annak lépéseit.


A legtöbb esetben szépészeti okok vagy szakmai elvárások miatt érkeznek a páciensek fogfehérítésre. Két típusát különböztetjük meg, az egyik a fogászati rendelőben végzett a másik pedig az otthoni fogfehérítés, azonban mindkettő fogorvosi szaktudást igényel. Létezik egy harmadik lehetőség is, az ultrahangos fogkőeltávolítás, sok esetben már ez is elég a ragyogóbb mosoly eléréséhez.

A Globe Centre fogorvosa, Dr. Vécsei Béla előszeretettel ajánlja az otthoni fogfehérítést, melynek lényege, hogy mintát vesznek a két sínhez és a pácienseket mindenre megtanítják, kontroll alatt tartják. Hosszabb idő után kapjuk meg a kívánt eredményt, azonban a használt anyag is sokkal kíméletesebb. Ez az anyag nem elérhető magánszemélyek részére, kizárólag a fogorvosunk tudja beszerezni számunkra.

Minimum fél évvel a fontos esemény előtt érdemes ellátogatni egy állapotfelmérésre a rendelőbe, a fogfehérítés előtt fogaink állapotát rendezni kell védelmük érdekében. Második lépésként a már említett ultrahangos fogkőeltávolítást kell elvégezni. Harmadik lépésként pedig a rendelői vagy az otthoni fogfehérítés vár ránk. A rendelői 3 alkalommal 20 percig tart, az otthon 5 napig tartó kezelés előzetes mintavétel, konzultáció után. A fogfehérítés után az első három hétben tilos színezőanyagos ételt fogyasztani (pl.: kávé, vörösbor, cékla stb.) A beavatkozás tartóssága személyenként eltérő lehet, táplálkozási szokásoktól nagymértékben függ. Maximum két árnyalatot fehéríthetünk fogainkon, de ez is egyénenként különböző lehet.

Határozd el magad, hogy megváltoztatod az életed és kilépsz a komfortzónádból. Tégy azért, ami boldoggá tesz. A 2019-es évet óriási ajándékkal kezdhettem, bármikor bátran mosolyoghatok és viselhetem a kedvenc vörös rúzsomat.

Ha téged is boldogabbá tenne a tökéletes mosoly, akkor fogadd el a Globe Centre Egészségközpont ajándékát. Most közelebb visznek álmaitok megvalósításához, 10.000 Ft kedvezményt biztosítanak a fogfehérítés árából a Kathia Dobo ruhák szerelmeseinek. A kedvezményes kuponokat keressétek nálunk, osztozzunk együtt a felhőtlen önbizalom titkában.

Ha menyasszonyként szeretnél elkápráztatni mindenkit, ne hagyd, hogy a vőlegényed kimaradjon, legyen ez egy közös felkészülés az esküvőtökre.

Szeretettel,
Kata

Köszönjük a Globe Centre családi fogászat csapatának, hogy új kollekciónk fotózásához biztosította modellünk tökéletes mosolyát.

https://www.globecentre.hu

info@globecentre.hu