Légy te is Kathia Dobo menyasszony! 

Február 4-5-én (szombaton és vasárnap) kiárusítást tartunk budapesti Showroomunkban.

Jelentkezz Te is a +36707102274-es telefonszámon vagy az info@kahiadobo.com címen!

A konzultáció és a ruhapróba díjmentes, de regisztrációhoz és időpontfoglaláshoz kötött. A kiárusítás során korábbi esküvői és menyecske ruha kollekcióink mintadarabjait vásárolhatod meg nagyon kedvező, bérlés alatti áron. 

HÍRLEVÉL

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülj a legújabb hírekről, termékekről, akciókról!

A feliratkozom gomb megnyomásával hozzájárulok, hogy Kathia Dobo a nevemet és e-mail címemet hírlevelezési céllal kezelje és a részemre gazdasági reklámot is tartalmazó email hírleveleket küldjön.

Rólunk

KATHIA DOBO

Dobó Kata divat- és stílustervező

A márka egyedi menyasszonyi, menyecske és alkalmi ruhák tervezésével foglalkozik. Lehetőséget biztosítunk kollekciós darabok vásárlására, bérlésére limitált számban, de fő profilunk továbbra is az egyedi méretre készítés. Örömmel teszünk eleget egyedi kéréseknek is személyre szabott stílustanácsadással. A Kathia Dobo tervezőjének legfontosabb feladata a menyasszony személyiségének, értékeinek kiemelése, álmai ruhájának megtervezése és kivitelezése. Ruháink kizárólag kiváló minőségű anyagok felhasználásával készülnek: a különleges csipkék, gyönyörű muszlinok, szaténok, selymek és a puha tüllök mind szerepet kapnak. Az összes csipkedíszítés, kövezés és gyöngyözés kézi öltésekkel kerül fel a darabokra. A szerelmes menyasszonyok nőiességét és érzékiségét ünneplik kollekcióink, mely visszaköszön ezekben a lágy anyagokban és a részletgazdag díszítésben.

Vásárolj webáruházunkban a legszebb álmaidért!

Kövess minket facebook és instagram oldalainkon!