top of page
Névtelen terv (3)_edited.jpg

Konzultáció - Ruhapróba - Stílustanácsadás

A konzultáció során felpróbálhatod készleten lévő kollekciós ruháinkat, és a ruhapróba közben személyre szabott szakmai tanácsokkal látunk el. Stílustanácsadás keretein belül megállapítjuk, mit érdemes hangsúlyoznunk, mely fazonokban, anyagokban és színárnyalatokban gondolkozzunk a ruhaválasztás során.

Számunkra a legfontosabb az egyéniség és a ruha emlékezetes összhatása, ezért különös figyelmet szentelünk a személyiségjegyeknek. Ha a választott ruha összhangban van a személyiség finomságával, akkor lesz igazán önazonos, magabiztos és gyönyörű a menyasszony.

A konzultációra előre egyeztetett időpontban van lehetőség a Kathia Dobo Designer Showroom - BUDAPEST-ben (Budapest, XII. kerület, Márvány utca 33.) vagy a Kathia Dobo Showroom - SZEGED-ben (6722 Szeged, Batthyány utca 32.).

Fontos tudnivalók:

A konzultációra érdemes testszínű fehérneműben érkezni.

Showroomjainkban két kísérőnek tudunk helyet biztosítani.

Esküvői/menyasszonyi ruha konzultációnk két órás, alkalmi/menyecske ruha esetében a konzultáció időtartama egy óra. Lehetőséged van együttesen menyasszonyi és menyecske ruha konzultációra is, ennek időtartama általában két óra.

 

A konzultáció díja:

 

-esküvői és menyecske ruha esetén: 20.000 Ft

 

- esküvői ruha esetén: 15.000 Ft

- menyecske ruha esetén: 10.000 Ft

 

- alkalmi ruha esetén: 5.000 Ft


Az időpontod véglegesítéséhez az összeg előre utalása szükséges, mely időpontfoglalónak minősül. A konzultációs díj jóváírásra kerül a választott ruha végösszegéből bérlés, vásárlás és egyedi tervezés esetén is.

Jelentkezz be konzultációra az info@kathiadobo.com címen vagy a +36707202274-es telefonszámon!

bottom of page